Tuesday, 19 August 2014
02:26 0

MESTI TAHU! Apakah Hukum Mencium alat sulit Isteri?


Sememangnya persoalan ini sering menjadi tanda tanya dalam hubungan suami isteri. Adakah dalam Islam membenarkan urusan menjilat kem@luan isteri dan isteri mengulum/menghisap kem@luan lelaki? Isu ini agak sensitif sedikit tetapi setiap pasangan suami isteri harus tahu mengenai perkara ini. Ia adalah mengenai hubungan suami isteri iaitu tentang masalah hubungan batin. Bukan semua isteri ingin atau sanggup mengisap z@kar suami. Ini kerana adakalanya si isteri amat geli bila melihat z@kar apalagi untuk menghisapnya ada juga para isteri tidak mengetahui bahawa ianya boleh dilakukan. Jom lihat artikel di bawah

Memang seronok jika "pemanasan" dilakukan dengan isteri mengisap zak@r suami. Tetapi ia harus disetujui oleh kedua-dua belah pihak.

Hukum mengisap zak@r suami adalah harus. Hukum mencium alat sulit Isteri adalah harus jika mendapat persetujuan. Jika ia tidak memudaratkan isteri dan mendapat persetujuan daripada isteri. Tetapi jangan sampai tertelan air mazi kerana air mazi itu adalah najis.

Tetapi ia boleh jadi haram sekiranya pancutan air mani suami ditelan oleh isteri.

Langkah-langkah Membiasakan diri dan lakukannya Bersama Suami Isteri

1. Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan mencintai diri anda.

2. Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kem@luan anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas, mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan mulut terhadap kem@luannya.

3. Yakinlah bahawa z@kar suami anda sentiasa suci & bersih. Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika mandi,cucilah z@kar suami dengan menggunakan sabun dan pembasmi kuman. Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zak@rnya pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama untuk menjaga kebersihan dan kecantikan far@j anda.

4. Biasakanlah memegang dan membelai zak@r suami ketika anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

0 comments:

Post a Comment