Thursday, 21 August 2014
07:22 0

GEMPAR! PELAJAR ini Dirogol dan Dipaksa untuk Telan Air Man!Kisah ini berlaku di Kuala Lumpur dan melibatkan antara seorang Pensyarah dan juga Seorang Pelajar Perempuan yang cantik. Seorang pensyarah sebuah kolej swasta didakwa telah mengikat, memukul dan merogol pelajar berkenaan sebelum memaksa dia menelan air mani.

China Press melaporkan bahawa pensyarah berusia dalam 40-an telah memanggil gadis yang berusia 21 tahun untuk bertemu dengannya di pejabat beliau bagi membincangkan kerja kursus beliau. Perkara ini sememangnya menjadi titik hitam dalam hidup pelajar tersebut.

Semasa berada di bilik, pensyarah tersebut mengajak mangsa berhubungan badan namun ditolak.

Namun pensyarah tersebut mengugut untuk mengagalkan pelajar tersebut. Kerana takut digagalkan, mangsa bersetuju untuk mengikuti pensyarah pergi untuk sarapan pagi dengan menaiki kereta pensyarahnya.

Pensyarah membawa mangsa ke rumahnya di Sentul di mana pelajar itu diikat, dibogelkan dan dirogol.

Tak hanya dirogol, pelajar tersebut juga dipaksa untuk menelan air mani pensyarah tersebut. Beliau kemudian meninggalkan pelajar tersebut di stesen LRT.

Pelajar, disertai oleh kakaknya, telah membuat laporan di balai polis Sentul, Kuala Lumpur. Ternyata perkara ini sememangnya perlu dipandang serius orang ramai dan diharapkan kepada wanita di luar sana supaya lebih berhati-hati.

0 comments:

Post a Comment