Saturday, 3 May 2014
06:55 0

MESTI TENGOK! [5 Gambar] Lelaki Letupkan Kekasih yang Mengandung dengan Guna Tong GasGempar mengenai kes Seorang lelaki menculik kekasihnya berusia 21 tahun yang sarat mengandung sebelum mengikat kanister gas pada belakangnya yang dinyalakan apabila polis datang menyelamatkan wanita berkenaan. Perkara ini sememangnya jarang berlaku di dalam dunia ini dan kebiasaannya terjadi dalam lakonan filem sahaja.

Li Moulian, yang berusia 36 tahun, mengheret Xu Fan, yang berusia 21 tahun sedang tidur dari katilnya dan disumbat ke belakang keretanya sebelum dia mencederakan wanita berkenaan dengan kejam di Huizhou, wilayah Guangdong di selatan China.

Akibatnya pasangan itu terlantar sebelah-menyebelah di hospital manakala doktor berusaha menyelamatkan kedua-duanya. Namun ajaibnya, bayi dikandung Xu terselamat walaupun kecederaan dialami wanita terbabit begitu teruk.

Xu dipercayai mengandung selepas hubungan satu malam dengan Li, namun pasangan itu bersetuju terus menjalin hubungan, malah memilih untuk tinggal bersama.


Di percayai Li Moulian mempunyai masaalah mental kerana dikatakan telah menuduh teman wanitanya berniat membunuh ibu bapanya.

'Untuk tiba-tiba menuduh beliau di tengah-tengah malam cuba untuk membunuh ibu bapanya menunjukkan dia adalah jelas teruk paranoid.

'Ia adalah satu permulaan yang baik dalam kehidupan kanak-kanak itu serta dengan bapa yang mempunyai masalah mental jelas. Diharapkan perkara seperti ini tidak terjadi di Malaysia

0 comments:

Post a Comment